2015. október 13., kedd

Ezek vannak - kivonat

Na gyorsan, mert valahogy sosem jutok el ideáig, hogy leírjam, de ezekről írtam volna, ha leülök a gép elé és éppen nem játszok vagy facebook-ozom vagy endomondo-n nézem, hgy ki mennyit futott:
- tavasszal voltam a bécsi félmaratonon. érdekes volt, első külföldi verseny volt amire elmentem.
- vettem egy new balance cipőt mert jól le volt árazva és pont volt a méretemben. csak később jöttem rá, hogy nem "supported", hanem neutral, így nem a legjobb. amúgy a cipőfűzője egy gané, meg amúgy is lilul tőle a körmöm, szóval maradok a jól bevállt asicsnél. egy előnye azért van a cipőnek: egészen könnyú, 300g alatti súlya van. ez azért kellemes
- Budaörsön is futottam félmaratont, ugyanaz a kollégám hívott el ide, aki bécsbe is. nagyon jó kis verseny, tök olcsó és kiválló, ismétlem: kíválló az ellátmány. jövőre is megyek.
- mindkét fenti félmaratonon szinte ugyanolyan időt futottam, pedig nem vagyok jó formában
- vettem egy polar V800-t (yeah) és egyenlőre nagyon szeretem
- voltam állapotfemérésen az ensportnál, miután olyan jót olvastam róla Snatch barátom blogjában. jó volt megcsinálni, persze egyenlőre nem követem amit ott javasoltak. Tipikus én...
- Márkot elvittem Zsámbkéra futóversenyre is bitang ügyes volt! második lett a korosztályában a fiúk között (összetett 3.) és nagyon örült, én meg nagyon büszke voltam. sok van ebben a legményben!
- kicsit meg vagyok fázva sajnos, sztem leghamarabb szerdán futok újra.
Hát ezek vannak.

1 megjegyzés:

  1. az egyes bekezdésekről szívesen olvastam volna kicsit hosszabban is, pl ami tökre érdekelne, a két félmaraton, az ensport-os állapotfelmérés, később majd ha lesz már több tapasztalatod a v800. ezekről írhatnál külön is :)
    na jó, a megfázásodat nem kell kifejteni :D

    VálaszTörlés