2014. január 26., vasárnap

Szokásos újévi fogadalmak

Bla-bla, többi hamarosan.
Azért itt a honlapom új címe: leoandthesport.com naonállat!

Update...vagyis amit le akartam írni január elején - az év kezdet mindig új lendülettel indul, talán azért mert ilyenkor egy-két hétig itthon, a munkától elvileg távolabb vagyok. Ez most is összejött, ráadásul még a pozícióm is más lesz/lett januártól, illetve egyéb olyan személyi változások is történtek, amiknek egyáltalán nem örültem. De maradva a sportnál, ismét megfogadtam, hogy lefogyok, de most tényleg és nagyon és már most, nem várok vele április-májusig. Illetve, hogy megkeresem az egészséges család/munka/sport egyensúlyt. Mivel nem tudom (egyenlőre csak remélem) hogy munka fronton mi változik a továbbiakban, ezért a másik kettőre koncentrálok. 
Sport - a rendszeresség eddig azt hiszem megvan, Szabibácsival még kombó edzéseket is szoktunk csinálni hétvégente, amikor összejön. Úszás - futás.
Fogyás - megint letoltam egy három hetes diétát, amit most már minden évben megcsinálok. Jól sikerült, összességében 5.5 kiló jött le, amitől most legalább normálisan tudok futni. De messze még a cél (80-81Kg) amivel gyors is lehetnék.
Új év, régi fogadalmak :-) (2014. feb 15)

1 megjegyzés:

  1. Izgatottan várom az újévi fogadalmakat :)

    Néztem az új honlapot, frissítsd majd, mert érdekel, hogy miket csinálsz!

    VálaszTörlés