2012. november 25., vasárnap

37 éves lettem én...

...meglepetés e költemény. Petőfi volt szinte az egyetlen költő akit szerettem középsuliban. Persze Romhányi mellett. Minden mást, ami anno irodalomként futott a középsuliban, utáltam. Hála a tanárnak és sztem annak is, hogy reál beállítottságú vagyok. Na de ez egy másik téma, nem ezt akartam leírni.
Szóval 37 lettem pénteken, párom, a fiammal együtt szépen feldíszítették a lakást lufikkal, kaptam egy láb masszázst miután hazaértem és finom vacsit. Meg tortát is :-) Egyszóval nagyon jó kis szülinapom volt. Szombaton anyuéknál volt ebéd, ott is a jól bekajáltunk, aztán leszigeteltük az egyik ablakot. Ez hülyén hangzik, de most fűtés-korszerűsítést kaptak anyuék tőlünk (tesómék+mi) szülinap, karácsony mindenre.
Naszóval. Kaptam Edittől új SPD pedált, de ez már valóban országúti pedál és hozzá való cipőt. Jó, ezt még korábban megvettem és csak most kaptam meg, de akkor is. Állat. Felteszem a Wilier-ra aztán ezzel görgőzök tavaszig.
Ma meg elmentünk Hervis-Intersport-Decathlon maratonra, mert volt még csomó hervis utalványom, meg a futópad (erről is akartam írni) után is kaptam egyből 4 ezres utalványt a dekában. Ott cipőt néztem de az asicsből nem volt méret. A hervis-s túracipő, meg itthon az első komolyan megkötésnél elszakadt egy helyen - vihetem vissza. Viszont vettem bringás zoknit (kíváncsi vagyok milyen lesz!) meg túrazoknit.

Na ez jó összevissza volt, de mellettem megy a vasember 2 (kivételesen nem a triatlonról szól) és néha oda is kuksizok. Amúgy ma is toltam egy kellemes 17 kilit. Ja, meg voltunk múlt héten Szabibácsival a Siófok félmaratonon is. Majd még írok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése