2012. május 24., csütörtök

Versailles


 Hát és persze ez sem nyaralás, hanem munka. Család nélkül, ergo hiába vagy csodaszép flancos helyen, de minek. Azért pár fotót nyomtam a blacberry-vel, ha már itt vagyok. Mert itt vagyok egy három napos work-outra, miért is ne, szupertitkos project meg minden és magam fogom vezetni. Out of the comfort zone, miazmás.
De persze már csomagoláskor olyan kompromisszumot kötöttem magammal, amit félig meg is bántan, nevezetesen a futócipőm nem fért be a tutiszuper samsonite üzletemberrárakjaalaptoptáskáját című bőröndömbe, amit a mérete miatt majdnem minden gépre fel is tudok vinni. (Talán sokan megutálnak most, de a Malév megszűnésének egyetlen előnye, hogy eltűntek azok a kis bombardier gépek, ahol lehajtott fejjel kellett végigmenni a székek között és tutira nem fért már el a fejed fölött semmi). Szóval futócipőt nem, de három zakót azt persze hoztam. Naná, hogy már első este három kolléga is elment futni a rohadtszép parkba.
Szóval a hotel. Általában elég jó helyekre "enged" csak foglalni a cég, ezt meg itt külön intézték nekünk. Tényleg jó puccos, még a japán származású taxis is megemlítette, hogy jó drága hely. Jah, első este vmi monte carlo buli lehetett, 6-8 olyan autó gurult ide be, amiket külön külön is csak filmeken látni (McLaren, Maserati, Ferrari, Lamborgini meg persze Porsche). Na de kit zavarnak. Gordon Ramsay-t biztos nem, ha már a konyhához a nevét adta. De mondom - és komolyan mondom - ebben az egészben az a szomorú, hogy egyedül vagyok itt vagyis a párom nélkül. Olyan bűnösnek érzem magam ilyenkor.
Vicces - ugye még reggelizni is öltönyben mész le, azon parázol, hogy fú, nehogy valami butaságot csináljak, hogy mondjuk kolbászt eszek croissant-l vagy valami hasonlót. De aztán meglátod, hogy az amcsi kollégád kivett egy full lazacot, csak mert nem jött rá, hogy a kés azért van mellette, mert abból csak egy szeletet illene levágni. Illene? Végülis ki tudja. Na de ennyit a hotelről. Egyetlen talány, hogy miért kaptam "akadálymentesített" szobát, fura wc-vel és zuhanyfüggöny nélküli fürdőszobával.
A szupertitkos projectről csak annyit, hogy tényleg ki kell lépnem a komfortzónámból és valszeg két helyre még el kell utaznom hamarosan. Remélem azért nem hosszú időkre és oda már vinni fogom a futócsukámat is az tuti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése