2011. december 1., csütörtök

Pazar Zaba

Avagy Sushi vacsi a Westinben.
Jaj. Futópados kocogás és 2x25 alibi felülés után lezúztam kajolni. A terv az volt, hogy halkat eszem mindenféle egészségtelen köret nélkül, mivel ma vagyok itt utoljára, reggel repülök haza.
Na de aztán láttam, hogy sushi este van, vagyis büfé, meg süttetés miazmás. Imádom a sushi cuccost, a mindenféle halat és hogy még süttetni is lehet az maga a menny. Szóval laptopozás, közben borozgatás - sajna egyedül - szép lassan becsiccsentés és közben tenger gyümölcsei. Isteni volt, de tényleg. Körbe kiöltözött emberek, ilyenkor valahogy azt gondolom én is vmi k fontos valaki vagyok, ha megéri a cégnek az, hogy itt legyek egy ilyen szállodában és sushi-t pakoljak az arcomba. Mellettem lévő asztalnál iszonyat fárasztó teátrális angol szövegelés ment, vhogy az volt az érzésem, hogy a - feltehetően angol anyanyelvű - faszi el akarja kápráztatni a stílusával a lengyel csajt. Még jó, hogy ott volt a laptop, így dolgozni is tudtam, nem kellett odafigyelnem.
A mérleg: hideg előétel mindenféle halcucc, plusz zöldségség. Főétel: "I love fish, I would taste everything. OK, sir" ergo mindenből sütöttek egy kicsit. Ja és nem kell ott helyben ácsorognod, megvárnod amig a pulcsid/inged átveszi az égett zsírszagot (lásd Trófea), hanem megkérdezi hol ülsz és kihozza. A végén, persze toltam egy kis fagyit (gyónás folyamatban), de hát ez finom volt és elhatároztam jövő héttel megint megcsinálom a három hetes diétát. Még egy pohár bor, 6 elküldött email, +1 megfogalmazva fejben a főnöknek, de a spiccességre való tekintettel inkább el nem küldve.
A szobába felérve búcsút mondtam egyik lábkörmömnek, valszeg a futópad hatása, ennyi baj legyen. Na jó éjt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése